Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Konsten att finna balansen

Många människor uppfattar att det blir svårare att kämpa för saken då de stadgat sig, bildat familj och skaffat barn. Hur finner man egentligen balansen?

Wagner bojkottad i Israel – igen

Nordfront har tidigare skrivit om att Richard Wagners musik spelas i Israel. han betraktas nu återigen persona non grata i landet. Universitetet i Tel Aviv meddelade i måndags att man har avbrutit den Wagner-konsert som skulle äga rum senare denna månad då protesterna blev allt för högljudda.

Hennix fälls för hets mot folkgrupp

Nils-Eric Hennix döms för hets mot folkgrupp för att på sin blogg ha skrivit om intelligensskillnader mellan svarta och vita. Att redovisa fakta är olagligt, anser tingsrätten.

Flygbladsutdelning Mora

Den 31 maj genomfördes det en flygbladsutdelning i Mora där 300 flygblad blev utdelade runt om i hela Mora centrum med omnejd. Kampgrupp Dalarna hälsar att fler aktiviteter kommer ske på orten inom kort. Är du intresserad av organisationen? Tveka inte att kontakta nästeschef Pär Sjögren på par.sjogren@patriot.nu

Aftonbladet-debattör: ”Migrationen gör Sverige vackrare”

Grafitti-målningar, större och krökta näsor och ögon som stora, mörka mandlar. Martin Ezpeleta anser att migrationen gör Sverige både vackrare och mer spännande.

Prins Daniel välkomnade ”nya svenskar”

Prins Daniel höll ett specialskrivet tal för ”nya svenskar” i Malmö.

“Det behövs en ny Hitler!”

Svensken håller på att radikaliseras, en utveckling skribenten välkomnar.