Studio Bothnia:
Julspecial från norra Norden
SWISH: 0702518079

STUDIO BOTHNIA. Robert Eklund och Simon Holmqvist sände ett julprogram från Norrlands snötäckta skogar. I programmet lärde man bland annat hela Norden hur man gör den norrländska juldelikatessen blöta.

Ikväll kommer Studio Bothnia att sända ett julavsnitt. Robert Eklund och Simon Holmqvist kommer bland annat att visa tittarna hur man tillagar och äter den norrländska juldelikatessen blöta. Programledarna kommer också att berätta mer om norrländska jultraditioner.

Dessutom kommer man att prata om året som har gått i Näste 6, vilket utan tvekan har varit norra Norrlands bästa kampår hittills.

Eklund och Holmqvist har också hört ett rykte om en flicka i Luleå som har blivit pojke och som nu framröstats som årets Lucia på sin skola. Hur går det riktigt ihop?

Den norrländska juldelikatessen blöta alá Eklund. Foto: Nordfront.

Tittarna kommer också att få julhälsningar från några av Norrlands bästa kämpar. Förhoppningsvis dyker även en hemlig gäst upp under kvällen.

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments