RN SPECIAL: Uppesittarkväll med Simon Lindberg
SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Ikväll sänder Radio Nordfront en uppesittarkväll med Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg.

Ikväll är det dags för en specialsändning av Radio Nordfront. Julen är snart här så därför passar det fint med en uppesittarkväll. Gästar gör Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg.

Vi kommer att ringa upp kända radioprofiler och önska dem en god jul, berätta lite om våra bästa jultraditioner och göra en nyhetssvep över året på Nordfront. Och mycket mycket mer.

Missa inte det!

Veckans RN-bild:

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Passa då på att lyssna på lite klassisk germansk julmusik.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”Uppesittarkväll med Simon Lindberg SWISH: 0700749652” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
nordbo Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
nordbo
Medlem

Oerhört bra Radio,och tyngre blir det när ni samlar varann så här ibland.

Kom och tänka på i tidigare stadie med Radio Nordfront och ni hade en uppesittare då med Öberg/Hagberg som tog sig en stänkare i Radion :-) – denna gång utan prassel och huttar (även om snacket var lika intressant då som nu)

Ni håller en imponerande hög nivå trots detta enormt kvävande förtryck hela tiden och ändå levererar dessa samlade sändningar hela tiden.

Tack för ert engagemang och gedigna arbete.!

ps: Er folket vill höra i nationell TV eller i kammaren … helt klart.