200 kilo knark beslagtaget i Stockholm

INRIKES. I en lastbil i Vallentuna fann polisen 200 kilo knark. Fem män sitter nu anhållna.

Under fredagskvällen sprängde en specialstyrka från polisen en knarkliga och slog till mot en lastbil i Vallentuna. I lastbilen fann man 200 kilo knark med ett uppskattat värde av 50 miljoner kronor, vilket ledde till att föraren greps. Lastbilen är registrerad i Nederländerna.

Vid tillslaget kom man även över information som ledde polisen vidare till en lägenhet där man kunde gripa fler personer som misstänks vara inblandade i knarkhärvan. Totalt sitter fem personer anhållna av åklagare, misstänkta för synnerligen grovt narkotikabrott.

Tre av de misstänkta männen är i 25-årsåldern medan två är cirka 50 år gamla. Advokat Clea Sangborn, som företräder en av de anhållna männen, bekräftar att misstankarna rör narkotikabrott men tillägger att hennes klient förnekar brott. Polisen har ännu inte kommenterat ärendet.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Wäring
Nybörjare
Wäring
29 dagar sedan

”200 kilo knark”, skulle kunna vara en the Kristet Utseende-titel.
Har ingen koll på de här grejerna, men det låter som ett enormt stort beslag. 50 miljoner kronor, någon knarkboss någonstans lär vara rejält sur nu.