20-åring sköt mot polis vid asylboende

STENUNGSUND. Man sköt mot polis och två personer har hamnat på sjukhus.

En man i 20-årsåldern har gripits på campingen Stenungsögården utanför Stenungsund misstänkt för försök till mord. Detta framgår av Aftonbladets rapportering.

Vad som inte framgår av artikeln är att Stenungsögården är ett asylboende sedan 2003.

– En person ur allmänheten och en polis ska ha skadats av splitter. De förs nu till sjukhus för att kontrollera skador men är vakna och talbara, säger Peter Adlersson vid polisen i Väst till Aftonbladet.

Polisen anlände till Stenungsön vid 17-tiden efter ett larm om en skadegörelse på en personbil. Polisen tipsades om att gärningsmannen befann sig på asylboendet och när polisen anlände till platsen uppehöll han sig vid en toalett. När polisen kommer till platsen avfyrar han skott.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
2 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Hjelm
Jan Hjelm
1 månad sedan

Sverige förblöder. Framför våra ögon blöder brottsoffer ihjäl efter överfall, rån, skjutningar och våldtäkter.Till och med Statens finanser blöder ohämmat skattepengar som går till massiva kostnader för att upprätthålla den vansinniga massinvandringen. Kommunerna kämpar halvhjärtat och uppgivet mot Staten som pressar dem att bereda plats för ytterligare tusentals oönskade invånare. Staten har tagit ifrån dem självbestämmandet på punkt efter punkt. Direkt från asylboende till häktet, sedan domstol, fängelse och blir sedan kanske utvisad. Denne man kommer att kosta multum för skattebetalarna i den rättsliga processen istället för att kosta någon tusenlapp i administration om Sverige hade haft en gränskontroll värd… Läs mer »

Child-Of-God
Child-Of-God
1 månad sedan

polisens vapen användes vid skottlossningen påstås det nu, precis som jag misstänkte.

https://nyhetersto.se/2020/05/29/polisens-vapen-anvandes-vid-skottlossningen-pa-stenungson/

https://vk.com/wall-180680532_951