20-årig gängmedlem skjuten i Rinkeby

INRIKES. En 20-årig man som ska vara kopplad till det kriminella gänget Shottaz har skjutits till döds i Rinkeby under kvällen.

Vid 18-tiden sköts en 20-årig man, som enligt uppgifter till SVT tillhör den inre kretsen i gänget Shottaz, till döds i Rinkeby. Dådet inträffade vid en lekplats vid några bostadshus. Mannen har sedan en tid varit tillbaka i området efter att ha hållit sig utomlands.

— Flera skott ska ha avlossats. Vittnen har pratat om personer som lämnat brottsplatsen på en motorcykel. Det är ett av spåren som vi följer. Vi pratar även med vittnen och inventerar övervakningsfilmer, säger polisens presstaletperson Anna Westberg till SVT.

Shottaz befinner sig sedan tidigare i en konflikt med det rivaliserande gänget Dödspatrullen. Det är oklart huruvida denna skjutning har någon koppling till konflikten.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments