20 000 arga muslimer brände ner hinduisk by

UTRIKES. En pöbel på över 20 000 muslimer brände ner en hinduisk by i Bangladesh efter att rykten florerat om att en bybo ska ha förolämpat profeten Mohammed på Facebook.

En person dog och fem skadades efter att en pöbel på över 20 000 muslimer brände ner och plundrade den hinduiska byn Thakurbari i Bangladesh. Anledningen var att rykten florerat om att en av byborna ska ha skrivit förolämpande inlägg om profeten Mohammed. Folkmassan blockerade även en närliggande motorväg i över fyra timmar.

När polis anlände till platsen hade redan 30 bostäder brunnit ner och de flesta andra hade plundrats och vandaliserats. Attacken slutade inte förrän polisen besköt pöbeln med gummikulor och tårgas.

Källa:
Mob sets upon Hindu village in Rangpur over rumoured Facebook post

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
KarlSigfridDanielKarlAllan Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Men det är ju förstås något vi vita människor gör när någon säger något vi inte gillar… För vi är ju alla lika, förstås?

Mer allvarligt så är beteende som detta en regelbunden företeelse som är en av anledningarna varför vi inte kan släppa in vildar som dessa i vårt land. Ett välfungerande samhälle är omöjligt när man har skockar av vildar överallt som helt plötsligt kan attackera en.

Allan
Medlem

”Bränn bränn bränn”, de är som trollen i Trolltyg i tomteskogen. Något som även kan ses här med alla bränder i förorterna, dit juden har svartimporterat dem.

Vore det inte för att juden skulle tjäna på det så skulle jag gärna se ett raskrig mellan 1+ miljard sandloppor och 1+ miljard hinduer i deras länder, det är ju inte som att vi skulle förlora på att de blir färre.

Karl-Путин A
Medlem

Om vi skulle räkna samman allt som vår svartimport har bränt ner genom åren; vi kan börja med diskoteksbranden 1998 på det numera helsvarta Backaplan i Göteborg, alla skolor, bilar restauranger mm mm så skulle man kunna anlägga en modern storstad i Indien för pengarna.

Så visst sitter brännandet i generna på dem – men så är ju en lägereld i deras skitländer kronan på 50 000 års ”tekniska innovationer”.

Karl-Путин A
Medlem

Nu har vi berikats med ännu mer ohyra, förutom olika varianter av löss och kackerlackor. Det senaste tillskottet är ”brokig hundfästing” och att den nu finns i Sverige beror naturligtvis på svenska fårs ”ändrade resvanor till sydligare länder”.
comment image

Allan
Medlem

En ekvavilent har funnits här i flera hundra år – kroknäsig hudingfästing.

.db.
Medlem

Fredsälskande musslor!
”Bränn bränn bränn”! Haha!
Skicka dem på normkritisk liberal regnbågsskola. Hörde att man skulle öppna en där, i närliggande by. Gudrun Spyman är rektor där. :-D

Sigfrid
Medlem

Att muslimer är bra på att elda har man sett en längre tid då dom eldar bilar och skolor i vårt land.Och naturligtvis så uppför dom sig likadant var dom än är någonstans i världen.

Karl
Medlem

20 000 arga muslimska mordbrännare – snart på en ort nära dig!