Studio Bothnia #8:
Eftersnack torgmöte
SWISH: 0702518079

STUDIO BOTHNIA. Ikväll gästar både Bo Nilsson och David Nilsson Studio Bothnia för att diskutera både dagens torgmöte och gårdagens möte med Showan Shattak.

Producenten gör i ordning studion för kvällens sändning.

Ikväll är det dags för det åttonde avsnittet av Studio Bothnia. Denna lördagsafton gästar de två kommunfullmäktigekandidaterna Bo Nilsson och David Nilsson för att bland annat prata om dagens torgmöte som hölls på Medborgarplatsen i Boden.

Dessutom kommer man att diskutera gårdagens walk over från kändisrödingen Showan Shattak, som inte vågade möta en nationalsocialist i öppen debatt utan istället bad polisen om hjälp.

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Rokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Rokviken
Medlem

Hoppas på stor valframgång i Boden. Härligt att se diskussionerna och talen på nätet. Synd att man inte kan kommentera pga Youtube som har inaktiverat detta.