Studio Bothnia i Laggårn — Luleå kommun och näthat
SWISH: 0702518079

STUDIO BOTHNIA. Ikväll är Robert Eklund, Simon Holmqvist och Andreas från Nordic Frontier tillbaka i Laggårn. Fortsatt hets mot Luleå kommun samt den så kallade Näthatsgranskaren väntar.

DEL 2 (ny ström:)

Ikväll har Robert Eklund och Simon Holmqvist tagit sig till Laggårn för att sända ett avsnitt tillsammans med Andreas Holmvall. Man kommer fortsätta att diskutera Luleå kommun, som envisas med att lägga ned byskolor trots mångmiljonöverskott.

Dessutom några väl valda ord om Tomas ”Näthatsgranskaren”Åberg, som övergått till rena maffiametoder i sin strävan att tysta meningsmotståndare och kritiker.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Nytt musikprojekt från Botnia media: Överkalix gangsta rap i Laggårn.

Ett inlägg delat av NTV Nord (@ntvnord)

Missa inte det!

Studio Bothnia sänds på Youtube med start klockan 19:30!

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments