Norrländsk Jihad, Kulturbunkern och den fifflande storfinansen
SWISH: 0702518079

STUDIO BOTHNIA. Ikväll pratar Eklund och Holmqvist om kontroverserna kring Skellefteås moské och storfinansens rabatterade elskatter. Dessutom ett nytt avsnitt av Kulturbunkern.

Youtube raderade senaste avsnittet, men det finns nu uppladdat på Peertube:

Ikväll är Robert Eklund och Simon Holmqvist äntligen tillbaka med ett nytt avsnitt av Studio Bothnia. Man kommer att diskutera islam utifrån Samhällsnytts granskning av moskén i Skellefteå, som bland annat visar att kommunen anställt den muslimska moskéföreningens talesperson att hantera bidragen till moskén – samt att man spridit fundamentalism från moskéns Facebooksida. Men är islam verkligen vår främsta fiende, eller är det något annat?

Dessutom SVT:s granskning angående elrabatter för storfinansen.

Sist men inte minns är ett nytt avsnitt av Kulturbunkern med Daniel Olofsson och Linus Persson redo och kommer att sändas under kvällen. Missa inte det!

Studio Bothnia sänds på Youtube med start klockan 19:00 – Observera att ytterligare ett konto stängts ned, vilket innebär att ni som har prenumererat inte kommer få avisering. Håll utkik i artikeln för inbäddningen.

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
peckerwood
Nybörjare
peckerwood
9 månader sedan

men husk den hvite dame er spøkelse som går igjen på fredriksten festning i halden. :-)