Studio Bothnia
– Nato i Norrbotten och efterspelet av NZ
SWISH: 0702518079

STUDIO BOTHNIA. Ikväll sände Robert Eklund och Simon Holmqvist direkt från Överkalix, där de befinner sig för att betrakta och dokumentera den omfattande Natoövningen som just nu pågår i östra Norrbotten.

Robert Eklund och Simon Holmqvist befinner sig just nu i Överkalix kommun och har spenderat sin helg med att jaga Natotrupper i de norrbottniska skogarna. Just nu pågår nämligen den omfattande militärövningen Northern Wind, som diskuterades i ett tidigare avsnitt av Studio Bothnia.

I kvällens avsnitt kommer man att bjuda på några filmklipp från övningen, likväl som spännande berättelser om deras möten med misstänksamma militärer som trodde att Eklund och Holmqvist va ryska spioner.

Dessutom diskussioner om efterspelet av moskéskjutningarna i Nya Zeeland. Hur har etablissemanget reagerat och vilka konsekvenser kan händelsen få för framtiden?

Sist men inte minst blir det ett nytt avsnitt av matlagningsprogrammet Palt TV.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Eklund och Holmqvist förbereder sig för actionsspäckade möten med Natotrupper i Norrbotten. #NorrländsktTVImperium ping @ntv1933

Ett inlägg delat av NTV Nord (@ntvnord)

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Ethny Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Ethny
Medlem

Apropå moskéskjutningarna så höll militären på med terrorövningar i samma stad samtidigt vilket gjorde att mannen kunde gripas inom bara 30 minuter. I Stockholm höll den svenska militären på med terrorövning dagen innan terrordådet skedde. Under 9/11 hade de någon slags övning så att alla militära flygplan som annars hade kunnat stoppa flygplanen skickats långt bort därifrån. Myndigheterna höll ögonen- / fokuserade på det område som övningen höll till, vilket möjliggjorde att planen kunde åka in i tornen obemärkt. Varför råkar det nästan Alltid ske olika övningar strax före / undertiden då ett faktiskt terrordåd begås, och att de bara… Läs mer »