Upproriska veganer och en grinande Greta

STUDIO BOTHNIA. Ikväll kommer Studio Bothnia återigen kommentera Greta Thunbergs senaste eskapader. Dessutom några ord om veganmat.

Gorgorth Trveberg i tårar när hon talade om ”lidande”, ”död” och ”massutrotning” inför FN.

Robert Eklund och Simon Holmqvist kommer i kvällens avsnitt av Studio Bothnia att ta upp de senaste turerna kring veganmaten i skolorna i Luleå kommun. Efter att ha dragit in veganalternativet på skolorna – då det redan fanns vegetariska alternativ och det veganska alternativet var för näringsfattigt – har kommunen nu gått med på att återigen börja servera veganmat.

Är detta rimligt? Se vad Eklund och Holmqvist har att säga om saken ikväll.

Dessutom en uppdatering om Greta Thunbergs senaste eskapader i USA.

Missa inte det!

Studio Bothnia sänds på Youtube med start klockan 19:00!

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments