Nödvärn, WJC, första maj och sossefasoner
SWISH: 0702518079

STUDIO BOTHNIA. Ikväll är Studio Bothnia tillbaka på sin ordinarie sändningstid. Robert Eklund och Simon Holmqvist kommer reflektera över första maj, men även filosofera kring nödvärn och självförsvar.

Till er som försökt donera under sändning: Swish har legat nere under kvällen, men det går självklart bra att donera i efterhand när tjänsten fungerar igen. Numret är som vanligt: 0702518079.

Efter succén med Studio Bothnias första maj-special i Ludvika är Robert Eklund och Simon Holmqvist nu tillbaka på ordinarie sändningstid.

I kvällens program kommer man att reflektera över första maj, men även diskutera hur Socialdemokraterna och den så kallade arbetarrörelsen väljer att uppmärksamma arbetarens högtidsdag och hur det skiljer sig från den tidiga arbetarrörelsen.

Statsminister Per Albin Hansson leder Socialdemokratiska Arbetarpartiets första maj-demonstration 1941.

Man kommer även att diskutera Judiska världskongressen och deras intensiva hetskampanj mot Nordiska motståndsrörelsen.

Dessutom en filosofisk diskussion kring nödvärn: Vilket utrymme ger lagen för nördvärn och vilket utrymme ger naturen att försvara sig från angrepp och hur skiljer detta sig åt? Och hur kan det komma sig att polisen har större utrymme att använda nödvärn än vanliga människor?

Studio Bothnia sänds på Youtube med start klockan 19:00.

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om