SB live: Göran Lambertz: Toppjurist med integritet eller gubbsjuk galning?
SWISH: 0702518079

STUDIO BOTHNIA. Ikväll diskuterar Studio Bothnia den så kallade toppjuristen Göran Lambertz, som nyligen frikändes från våldtäktsanklagelser.

Sändningen pågår även Dlive, där man också kan chatta med andra tittare.

Den 8 mars greps den tidigare Justitiekanslern och justitierådet Göran Lamberz, misstänkt för våldtäkt. Han kom sedermera att släppas ur häktet varpå han gjorde en hel del spektakulära uttalanden.

Ikväll diskuterar Robert Eklund och Simon Holmqvist Göran Lambertz: Vem är han, vad har han gjort och är han verkligen oskyldig?

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments