Exklusivt med Jüri Lina och globalisternas kryptovaluta
SWISH: 0702518079

STUDIO BOTHNIA. Ikväll sänder Studio Bothnia en exklusiv intervju med författaren och debattören Jüri Lina.

OBS! På grund av ett tekniskt problem avbröts sändningen mitt under Holmqvists intervju med Jüri Lina. Den kommer under kvällen att laddas upp separat.

Robert Eklund och Simon Holmqvist har besökt ett underjordiskt föredrag med den frimurarkritiske författaren och debattören Jüri Lina, som föreläste under temat ”Bakom demokratins fasad”. Simon Holmqvist fick dessutom en exklusiv intervju med Lina, där man bland annat diskuterade frimureriets påverkan på historien och kopplingar till judenheten.

Man kommer även att diskutera Facebooks nya kryptovaluta ”Libra”. Vad betyder det och vilken inverkan kommer det judisktägda bolaget att ha på kryptovalutamarknaden?

Missa alltså inte kvällens Studio Bothnia!

Med tanke på Youtubes censur kommer avsnittet att sändas på ett nystartat Youtubekonto som inte annonseras ut i förväg. Håll därför utkik efter den inbäddade sändningen i denna artikel klockan 19:00!.

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SlipsenLingonetKristoffer Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Kristoffer
Medlem

Mycket roligt. Följer White Tv där Jüri Lina har medverkat.

Lingonet
Medlem

Samtidigt som jag tittade sjönk min bredbandshastighet från 400 till 90 ***** i sekunden

Lingonet
Medlem

Finns den inte på vk?

Slipsen
Medlem

Ett mycket bra och intressant avsnitt!
Synd att det bröts mitt i intervjun men jag får se den igen och hoppas på att det inte blir några tekniska problem eller att bilden fryser…