Eklund och Holmqvist i Polen
SWISH: 0702518079

STUDIO BOTHNIA. Robert Eklund och Simon Holmqvist har varit i Polen och dragit på sig en ordentlig man cold. Ikväll kommer de berätta mer om vad de gjorde under resan.

Studio Bothnia drabbades av tekniskt strul och Youtubecensur under kvällen. Men nu finns hela avsnittet – utan avbrott – att se på Peertube:

SS-dolk på antikaffär i centrala Warszawa. Foto: Nordfront.

Robert Eklund och Simon Holmqvist var nyligen i Warszawa i Polen, vilket också är anledningen till det sändningsuppehåll som har varit. Nu har båda herrarna återhämtat sig från den man cold som man drog på sig i det främmande landet, och man kommer i kvällens avsnitt att berätta om vad man gjort i Polen.

Dessutom en trailer för något nytt och riktigt spännande.

Missa inte det!

Studio Bothnia sänds på Youtube med start klockan 19:00 – Observera att ytterligare ett konto stängts ned, vilket innebär att ni som har prenumererat inte kommer få avisering. Håll utkik i artikeln för inbäddningen.

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
nordbo
Nybörjare
nordbo
8 månader sedan

Ni kompletterar varann väldigt bra.

nordbo
Nybörjare
nordbo
8 månader sedan

Att det blir en sån enormt deltagande kring deras självständighetsdag under senare år beror nog till stor del på att det har kommit polacken tillkänna vad massinvandringen gör med Europa och dess länder.

Anders Jonsson
Nybörjare
Anders Jonsson
8 månader sedan
Reply to  nordbo

Polacker har alltid varit mycket medvetna om sin nationella identitet. Deras språk, kultur (och religion) har alltid i tider av prövning varit det kitt som hållit folket samman och skapat en stolthet över att vara polack. Detta kan säkert delvis förklaras av att polackerna alltid levt mellan de båda stora och mäktiga tyska och ryska folken. Polen slutade att existera på kartan från slutet av 1700-talet och ända tills 1918. Polen fanns inte! Men slutade polackerna att finnas för det? Nej! Tvärtom. Det verkar som att den polska folksjälen istället har stärkts av de prövningar som man har fått leva… Läs mer »

nordbo
Nybörjare
nordbo
8 månader sedan
Reply to  Anders Jonsson

Det må så vara att det har en stark identitet som är hyffsat undervisat,men att VAD som vill splittra deras folksjäl bubblar rätt rejält bland deras nyhetssajter och myndighetslokaler.

Emellanåt så har det kalergibarn i tonåren som gör reklam om det ”10 bästa skälen att resa till Polen” osv..

nordbo
Nybörjare
nordbo
8 månader sedan

Visst så har Polen en stor arbetskraftsinvandring från speciellt Ukraina – trots olikheterna så har det gemensamt en besläktad arbetsmoral, och den mer vita genen underlättar stort.