Antifascistisk pervoläkare och korrupt kommunchef
SWISH: 0702518079

STUDIO BOTHNIA. Ikväll är Robert Eklund och Simon Holmqvist tillbaka med ett nytt avsnitt. Bland annat kommer man att berätta mer om en av valrörelsen i Bodens mest hängivna antifascister.

Under förra årets valrörelse efterlyste Nordfront identiteten på en man som inte bara fotograferade personer som deltog i Nordiska motståndsrörelsens valarbete, utan bland annat gravida fruar som lämnade barn på förskola. Artikeln kan ni läsa HÄR.

Nordfront fick inom bara några timmar reda på mannens identitet. Ikväll kommer Robert Eklund och Simon Holmqvist att berätta mer om hans förehavanden.

Dessutom fortsatta diskussioner om Luleå kommun, som nyligen fick avskeda sin kommunchef Mikael Lekfalk efter att han anlitat en konsult för hutlösa 30 000 kronor i månaden. Tjänsten har trots den höga kostnaden endast inneburit möten med konsulten som omfattat en och en halv dag per månad.

Missa inte det!

Studio Bothnia sänds på Youtube med start klockan 19:00 – Observera att vårt ”vanliga” konto stängts ned, vilket innebär att ni som har prenumererat inte kommer få avisering. Håll utkik i artikeln för inbäddningen.

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments