17-åriga Wilma är död: ”Vi har hittat en kroppsdel”

INRIKES. Den 17-åriga Wilma Andersson som under en tid eftersökts i trakten av Uddevalla är död. Detta konstaterar polisen efter att ha hittat en kroppsdel tillhörande flickan.

Lysekilsbon Wilma Andersson, 17, är försvunnen sedan ett par veckor och sågs senast i området kring Walkesborg i Uddevalla den 13 november. 22-årige Ahmed Tishko från Uddevalla har tidigare både anhållits och häktats för mord.

På torsdagskvällen gjordes också ett avgörande fynd som nu definitivt har övertygat polisen om att Wilma inte kommer att hittas vid liv: En kroppsdel. Exakt vilken kroppsdel det handlar om har polisen inte gått ut med, men med fyndet säger man att det inte råder några som helst tvivel om att flickan har avlidit.

— Vi beklagar djupt att sökandet efter Wilma slutade på detta tragiska sätt. Våra tankar går till flickans familj och vänner, säger kommenderingschef Lars Eckerdal i ett pressmeddelande.

”Brottsutredningen fortsätter med oförminskad styrka. Sökning efter resten av kroppen kommer att fortsätta enligt samma inriktning som finns sedan tidigare, det vill säga att polisen riktar sökarbetet mot sådant som framkommer i utredningen eller till tips som kommer in”, skriver polisen på sin hemsida.

Efter att Wilmas utpekade pojkvän Ahmed Tishko häktats för brottet valde den judiskägda tidningen Expressen att skriva något av en hyllningsartikel till den misstänkte mördaren, där man tryckte på hans framgångar i både studier och arbetsliv.

Källa:
Avgörande fynd i sökandet efter försvunnen flicka

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
ВячеславRodaFredrikaHaraldnordbo Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Tobias
Medlem

Mångkulturen levererar!
Se ni till ni som inte är medlemmar,att bli det!
Gör motstånd,mot denna sinnessjuka liberala, vedervärdiga demokratin.

Leve nationalsocialismen och den radikala frihetskampen!

HS!

nordbo
Medlem

Bilden som MSM visat upp ser ut som en skylddocka (deras sen länge folkfientliga patos)
Vore önskvärd om ni tog bort den bilden också…Tack!

Vi är helt eniga med dig. Bilden är nu utbytt. /Redaktionen

Harald
Medlem

Har ni läst om att familjelägnheten förbrukade extrema mängder energi kanske för att stycka och bränna hennes kropp? Hela klanen lär ha varit delaktiga för att sopa undan resterna av henne. Det e ju en mångkultur och klanen försvarade sin kultur genom att mörda och stycka henne föratt svennehoran inte skulle kränka släkten genom att va ihop med killen. Så vill liberaler och vänsteranhängare respektera mångkulturen ska de nog hylla mordet på henne. Vilken rätt har svennar att kränka kulturberikarna med vårt minoritetsimperialistiska vita förtryck? Mina tankar går till förövarna som tvingades freda sig mot det vita priviligieret. De som… Läs mer »

Fredrika
Medlem

Jag säger en kiddush över mina tårar.

Roda
Medlem

Ingen sympati för rasförrädare. Den som beblandar sig med rasfrämlingar får skylla sig själv.

Вячеслав
Medlem

I don’t understand,, but I’m AGAINST TERROR AGAINST European Women!!!!