17-åring knivrånad mitt på dagen i Örebro – gärningsmännen beskrivs som ”mörkhyade”

BROTT. Under torsdagen blev en 17-årig ung man knivrånad på Södermalm i Örebro. Han tvingades till en uttagsautomat för att ta ut pengar. Gärningsmännen ska ha varit ”mörkhyade” enligt polisen.

Det var under torsdagen som en 17-åring rånades vid Tullängsskolan på Södermalm i Örebro. Fyra män ska ha kommit fram till 17-årigen och tvingade honom, genom knivhot, till en uttagsautomat. De tvingade honom ta ut en större summa pengar som de stal, därefter försvann de från platsen.

Gärningsmännen var iklädda Canada Goose-jackor med pälskragar. Två av männen var omkring 190 cm långa och mörkhyade, de andra två var något kortare. Några fler signalement ges inte ut av polisen.

I skrivande stund har ingen misstänkt gärningsman gripits.

Källa:
21 februari 15:19, Rån övrigt, Örebro

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
VictorFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

”Mörkhyade”? Vad är det för signalement? Det är klart att de var mörkhyade! Polisen måste gå ut med mer precisa signalement. Det där stämmer ju in på miljontals invällare som befinner sig olagligt (men med de juridiska institutionernas välsignelse) i landet. Ryck medborgarskapet för alla som beviljar rasfrämlingar uppehållstillstånd, formellt och informellt. Och se till att göra av med rånarna!

Victor
Medlem

En sån där Canada Goose jacka kostar runt tio tusen. Hur får dessa alltid råd med en sån? Det är knappt så någon med ett vanligt arbete har råd med en sådan jacka.