15-årig flicka kidnappad och våldtagen i tre dagar!

 I dagarna har media uppmärksammat den fruktansvärda historien om hur en 15-årig flicka i Pennsylvania, USA, kidnappats och våldtagits av tre negroida män i tre dagar.

När den 15-åriga flickan var på väg hem till sin pappa kom de tre negrerna Eddie A. Johnson, 37, Alfred Kulah, 35, och Mortiman Kesselly, 41, åkandes i sin SUV. När de såg flickan så åkte de fram till henne och slet in henne i fordonet.

En av gärningsmännen tryckte ner flickan, så att hon ej kunde se var de färdades och höll henne nedtyckt under hela den ca 30 minuter långa färden fram till gärningsmännens lägenhet.

Väl framme i lägenheten hölls flickan fången i tre dagar av de tre negrerna, vilka turades om att misshandla och våldta henne upprepade gånger.

Den 15-åriga flickan tiggde och bad om att få komma hem, men detta var ingenting som gärningsmännen brydde sig om, istället roade de sig med att våldta henne under hela lördagsnatten.

Inte förrän på söndagen lyckades flickan fly från lägenheten. Väl ute på gatan fick hon hjälp av en okänd person att ringa till sin far.

Redan dagen efter kunde Polisen, med hjälp av den våldtagna flickan, lokalisera och gripa de tre misstänkta gärningsmännen.

Samtliga misstänkta gärningsmän förnekar sin skuld och hävdar att flickan skulle ha följt med dem frivilligt. Enligt Polisen finns dock ”betydande teknisk bevisning i lägenheten att det förekommit angrepp”.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments