14 marockaner sextrakasserade kvinna – knivhögg hennes pojkvän

SPANIEN. Ett par i Spanien blev nyligen attackerade av ett gäng marockanska ungdomar. Mannen blev knivhuggen och kvinnan våldsamt sexuellt attackerad.

Händelsen utspelade sig för två dagar sedan i staden Santa Coloma de Gramenet i Katalonien i Spanien. Ett par steg ut ur tåget på tågstationen och följdes efter av ett gäng marockanska ungdomar. När paret gick in i en hiss trängde sig marockanerna in och knivhögg mannen, som försökte försvara kvinnan som attackerades sexuellt av gärningsmännen.

Polisen fick tag i de fjorton marockanerna på söndagen och de fördes till polisstationen. Polisbilen fick desinfekteras efteråt då det visade sig att marockanerna led av skabb.

Flera av gärningsmännen är kända av polisen sedan tidigare, då de dagarna innan varit involverade i våldsamma rån. Två av gärningsmännen är också minderåriga.

Folk har reagerat på att incidenten knappt nämns i spansk media, till skillnad från ett fall för några år sedan då fem spanska män begick ett liknande dåd. Då ägnade sig media åt att i veckor tala om vilka monster männen var.

Källor:
14 Moroccans sexually abuse girl and knife her boyfriend in Spain – Mainstream media silent
Los Whatsapp de La Manada durante San Fermín: ”Follándonos a una entre los 5, puta pasada de viaje”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Victor Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Victor
Medlem

Är det inte just Katalonien som också är dominerat av vänstern? Nu vet jag inte om det par var av den typen men. Har för mig att dom är väldigt liknandes hur det är här i Sverige i Katalonien? Det vill säga pro massinvandring osv.