14-årig flicka utsatt för våldtäktsförsök

BROTT. En 14-årig flicka utsattes för ett våldtäktsförsök på vägen hem vid Stadsparken i Sala under tisdagskvällen. Polisen söker nu efter fyra misstänkta gärningsmän i 20 till 25-årsåldern.

Det var under tisdagskvällen som en 14-årig flicka klev av bussen och skulle promenera hem när hon attackerades av fyra män i 20 till 25-årsåldern. Händelsen inträffade vid Stadsparken i Sala och två av männen försökte slita av flickan kläderna. Enligt uppgifter ska en av männen ha varit mest drivande i våldtäktsförsöket.

Det var i samband med att en av de andra männen sa till sina kamrater att sluta som flickan lyckades slita sig loss och fly från platsen. Gärningsmännen sprang från platsen i riktning mot Ekebyskolan och sedan vidare in mot Sala centrum och Stadshotellet. Därefter är de spårlöst försvunna.

Flickan lyckades ta sig hem efter överfallet och tillsammans med sin mamma kontaktade hon polisen. Hon är inte fysiskt skadad och har kunnat lämna signalementsuppgifter på de misstänkta gärningsmännen. Signalement som polisen i nuläget inte vill gå ut med.

Under onsdagen hade polisen ännu inte lyckats gripa någon misstänkt gärningsman.

Källa:
2016-09-13 21:16, Våldtäkt, försök, Sala

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments