Radio Ludvika #13: Är Ludvika på väg in i en ekonomisk kris?

RADIO LUDVIKA. Klockan 20:00 är Radio Ludvika-gänget tillbaka där man bland annat kommer att diskutera hur Ludvikas politiker vill roffa åt sig pengar i en tid då kommunen ligger miljontals kronor back.

Klockan 20:00 sänds ett fullspäckat avsnitt av Radio Ludvika. Med som vanligt är programledaren Johanna Hagberg och hennes medarbetare Emma Karlsson. Även Pär Öberg medverkar i avsnittet tillsammans med aktivisten Nicklas Norling.

Inte nog med det så gästas avsnittet av Studio Bothnia-medarbetaren samt Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist som blir med en kort stund för att informera lyssnarna om hur man kan hjälpa till med redaktionellt arbete.

Bland annat kommer man att diskutera:

  • Vill du hjälpa Nordfront med redaktionellt arbete? Vill du skicka in texter som rör Ludvika och som du vill att vi ska ta upp i Radio Ludvika? Simon Holmqvist berättar hur du kan hjälpa till och vad du ska tänka på.
  • Ludvikas politiker vill höja sina egna arvoden – trots att kommunen ligger miljontals kronor back!
  • Det absurda HMF-åtalet mot aktivisten och Nordfronts tidigare ansvarige utgivare Emanuel Lärkestål.
  • Och massa annat.

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.
Listen to ”Radio Ludvika #13: Är Ludvika på väg in i en ekonomisk kris?” on Spreaker.

Om Radio Ludvika

Radio Ludvika är ett lokalt radioprogram där fokus framförallt ligger på lokalpolitik och nyheter som på ett eller annat sätt berör Ludvika kommun. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Emma Karlsson samt Pär Sjögren och Nicklas Norling som turas om att vara med i varje avsnitt.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Fredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Det är en bra sändningstid men jag hade bestämt att gå iväg och träna ikväll så jag lyssnar i efterhand. På förhand tack!