100% närvaro på Kivik och Sjöbo marknad – Näste 3

AKTIVISM. Under vecka 29 anordnades två stora svenska marknader i Sjöbo och Kivik. Dessa skulle tillsammans vara i fem dagar och Näste 3 besökte marknaderna alla dagar.

Måndag-Tisdag

Måndag till onsdag var det Kiviks marknad, medlemmarna åkte till marknaden alla tre dagar. Aktivisterna fokuserade på att gå runt och dela ut valinformation till allmänheten. Flera kommenterade positivt och frågade om Nordiska motståndsrörelsen hade ett tält som de kunde besöka. De fick beskedet att Kivik aktivt stoppar Motståndsrörelsen från att hyra tält på grund av deras ”värdegrund”. Något som besökaren tyckte var löjligt. En diskussion uppstod med en man av blandad härkomst, som hade svårigheter att ta till sig att bara för att han jobbar i Sverige, så betyder det inte att han har en plats i det framtida Norden. Det fanns också kritiker på plats men deras kommentarer var även de positiva för organisationen. En kvinna beklagade sig nämligen för sin vän att Motståndsrörelsen nu även var på Kiviks marknad och att organisationen är ”överallt”. Igenkänningsfaktorn hos medborgarna vad gäller Nordiska motståndsrörelsen upplevs som stadigt ökande.

Onsdag

Kiviks marknads sista dag skulle tyvärr vara en dag med regn. Detta gjorde att det blev färre besökare, men aktivisterna höll modet uppe och passade på att jobba intensivare när regnet hade uppehåll. Någon som var på plats var folkförrädaren Gudrun Schyman, mest känd i nutid för att representera Feministiskt initiativ som partiledare och för att ha bränt upp 100.000 kr i ett reklamjippo. När aktivisterna gick fram för att delge henne valinformationen kände hon genast igen vart den kom ifrån. Hon var inte sugen på någon politisk diskussion utan försökte påskina för utdelaren att hon själv och hennes parti minsann stod för ”humanism” och ”anständighet”.

Torsdag

Medlemmar från Näste 3 samlades för att dela ut valinformation på Sjöbo marknad. Gruppen delades upp och aktiviteten gick strålande inne på marknadsområdet. Efter ett tag kom polisen. De meddelade att två av utdelarna inte fick stå inne på marknadsområdet och dela ut propaganda, de skulle istället stå utanför området . Detta godtogs inte, med resonemanget att de två utdelarna omöjligen kunde störa marknaden när de stod och delade ut valinformation. Efter en viss diskussion försökte polisen avvisa en av medlemmarna, detta misslyckades de med och utdelningen fortsatte.

Efter ett tag beslöt sig gruppen för att gå bort från området för att fylla på med vatten och mat. Fler medlemmar som hade slutat jobba anslöt sig nu till gruppen. Efter att ha åkt tillbaka till marknadsområdet ställde en del av gruppen upp sig vid den stora parkeringen och började dela ut propaganda och föra diskussioner med nyfikna besökare. Den andra gruppen gick stundvis runt på marknadsområdet och delade ut flygblad till besökarna.

De totalt sex timmarna gruppen var ute och var aktiva resulterade i att marknadsbesökarna fick många valtidningar och flygblad. Diskussionerna handlade bland annat om hur Sverigedemokraterna återigen har visat sitt rätta ansikte de senaste veckorna och om Motståndsrörelsens syn på etnicitet. Dessa diskussioner resulterade självklart i beröm och handskakningar från besökarna efter diskussionerna.

Fredag

Fredagen blev lugn för medlemmarna som besökte Sjöbo marknad. Dagens röda tråd blev att när besökarna såg medlemmarna hojtade de till och gick fram och ville ha valinformation. Människorna passade också på att ge mycket beröm till aktivisterna för Nordiska motståndsrörelsens arbete.

Vecka 29 blev en bra vecka för Näste 3. Marknaderna har runt 100.000 besökare, detta medförde självklart en ypperlig exponering hos folket. Många flygblad och valtidningar har delats ut av aktivisterna under veckan vilket förhoppningsvis kommer resultera i både medlemsansökningar och att människor börjar läsa Nordfront dagligen.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
10 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
AnnaJan HjelmKarl AGunnarDen-Kristne Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Joss
Medlem

Polisens patetiska palaver vore ju intressant att se en film av.

Leo
Medlem

Mycket starkt jobbat kamrater.

Henke Himmlär
Medlem

När man läser den här artikeln är frågan mest om Motståndsrörelsen får 3,5% eller 4,5% av rösterna i september. 😉

Efter den totala uppmärksamheten i Almedalen samt vid ytterligare demonstrationer 1:a maj och vid bokmässan mm mm så måste det bli resultat nu. Inga vuxna svenskar kan skylla på att de inte kände till Motståndsrörelsen. Dessutom vet alla att SD inte är ett positivt alternativ för det svenska folket.

Den 9 september är 1,5 månader bort.

Caesar-Aurelius
Medlem

Fin tröja på Kiviks marknad:
comment image

Den-Kristne
Medlem

Gudrun Schyman erbjuds ett flygblad ..xd 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Den-Kristne
Medlem

”Det är väl ointressant om det kostar pengar”

.
Gudrun Schyman i debatt med Jimmie Åkesson

Gunnar
Medlem

Fem offentliga aktiviteter – fem dagar i rad. Det måste nog vara någon slags rekord i Motståndsrörelsen. Hatten av för er!

Karl-Путин A
Medlem

Gudrun Schyman står enligt sig själv för ”humanism” och ”anständighet”. ”Humanismen” består tydligen i att Sveriges kvinnor och barn gruppvåldtas tack vare massinvandringen som hon befrämjar och ”anständigheten” består i att kissa i blomkrukor på biografen?

Henke Himmlär
Medlem

Och ändå röstar en inte så ringa del av befolkningen på hennes parti(er) fi+v.

Ok, en mycket stor del av dessa väljare är rasfrämlingar, men varför röstar inte fler svenskar på det enda alternativet som är FÖR det svenska folkets överlevnad? Hur tänker man när man röstar C eller M eller S?

Karl-Путин A
Medlem

Hjärntvätten sitter djupt i den svenska befolkningen, men det finns många tecken på att den börjar släppa hos allt fler.

Jan Hjelm
Medlem

Jag noterar att Näste 3 är väldigt aktivt på VK och den aktivismen når väldigt många utan att kräva mer arbete än en kamprapport. Bra jobbat!

Anonym
Medlem
Anonym

Är det inte lustigt att Schyman heter Schyman som i skyman – skyr män – som i avskyr män?