10 journalister sparkas i Norrbotten

LÖGNPRESSEN. ”Stålbadet” fortsätter för Norrbottens journalister. Nu meddelar Norrbottens Media att man sparkar 10,5 personer från lokaltidningarna NSD och Kuriren. Beslutet oroar vänsterextrema journalister som gjort sig kända för falska nyheter.

Norrbottens Media AB, som till hälften ägs av Socialdemokraterna och som i sin tur äger tidningarna Norrländska Socialdemokraten (NSD) och (moderata) Norrbottens-Kuriren, ska minska sin personal med 10,5 personer. Anledningen är att allt färre människor i Norrbotten vill ha deras produkter.

Totalt har annonsintäkterna minskat med 5,5 miljoner och upplageintäkterna nästan 1,5 miljoner kronor. Enligt Norrbottens Media själva rör det som om ett ”intäktsras”.

— Det här kommer i förlängningen att leda till mindre journalistik eftersom vi blir färre personer som ska utföra detta oerhört viktiga arbete. Visst kommer det att märkas bland våra läsare, säger Linda Kask som är vice ordförande för klubbstyrelsen vid Norrbottens media.

Ett exempel på ”detta oerhört viktiga arbete” är den snyftartikel som Linda Kask själv skrev om en afghansk våldtäktsman dagen efter att han våldtagit en medvetslös kvinna utomhus i Luleå.

Fjällsjö Nyheter kunde sedan avslöja att Linda Kask själv är kopplad till våldtäktsmannen, eftersom båda är med i vänsterextrema grupper. Kask själv är exempelvis medlem i den vänsterextrema asylaktivistgruppen ”Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar!”

Den afghanske våldtäktsmannen arbetade i sin tur som aktivist för det av journalister älskade trotskistiska Rättvisepartiet. Som förklaring till våldtäkten angav mannen för Polisen att det var hans ”sista dag i Sverige” och att han ”bara skulle ha roligt”.

Två veckor före våldtäkten hade mannen tvångsöverlämnats till Polisen för utvisning. Men eftersom Polisen styrs av Socialdemokraterna utvisades inte mannen utan släpptes istället ut på gatorna, vilket direkt ledde fram till våldtäkten.

Trots Linda Kasks snyftartikel dagen efter våldtäkten om att mannen skulle mördas i hemlandet dömdes mannen till utvisning i rättegången om överfallsvåldtäkten mot den medvetslösa kvinnan. I praktiken kommer dock mannen sannolikt inte att utvisas.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Caesar-AureliusFredrikaSverker Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sverker
Medlem

Morronpigg och rask, pillar Kask, på sin Afgahns xxxx.
Skämt o sido, mitt förslag är att dessa hjärntvättade, för oss andra, livsfarliga batikhäxor, tvångsdeporteras ihop med sina odjur, till ett dårhus, på andra sidan jorden!

Fredrika
Medlem

Eventuellt ger denna nyhet en fingervisning om vart landsortjournalistiken är på väg,,som ni diskuterade i Radio Nordfront igår. Frågan löd om det blir likadant med den prosemitiska hetsen som tidigare när Mittmedia fanns eller om det blir lugnare nu när judarna Herschel (”Bonnier”) har köpt upp dem. Om Bonniers lägger ned lokalrapporteringen och sparkar journalister och bara återpublicerar sina Stockholmstexter i landsortsmedia blir det samma propaganda som i Stockholm och Skåne. Pumpar de in förlustkapital i landsortspressen av judiskt ideologiska skäl, för att som liksom i Talmud och med Expressen kasta getingar i ögonen på gojerna, blir skillnaderna i lokalpressen… Läs mer »

Caesar-Aurelius
Medlem

Inte hänga läpp nu, alla kära vänsterextremister som sparkas från lögnmedian.

Med er specialkompetens finns det gott om jobb. Se, här är tre av era tidigare journalistkollegor som fick nytt jobb – precis på pricken efter deras egna meritlistor:

comment image