10-årig flicka rånad på väg hem från skolan

BROTT. En tio-årig flicka misshandlades och rånades av en maskerad man när hon var på väg hem från skolan i Kungsbacka kommun.

Numera rånas tioåriga barn på väg hem från skolan. Foto: Pixabay.

Samhällsvåldets offer blir allt yngre. I tisdags blev en flicka i 10-årsåldern misshandlad och rånad av en maskerad man när hon var på väg hem från skolan vid 16.30-tiden i Kungsbacka kommun.

Enligt polisen så slog den maskerade mannen henne och stal hennes mobiltelefon.

Händelsen polisanmäldes och skolan skickade ut information till alla vårdnadshavare:

Skolan har fått kännedom om att en elev i går, tisdag 3/9, blev rånad på väg hem från skolan av en maskerad vuxen man. Händelsen är polisanmäld…

Skolan uppmanar även föräldrarna att prata med sina barn om händelsen, men vidtar annars ingen åtgärd.

Polisen noterar att flickan har en rodnad i ansiktet efter misshandeln, men har inte lyckats finna någon misstänkt för brottet.

Källa:
Tioårig flicka slagen och rånad

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Vera
Nybörjare
Vera
10 månader sedan

Skall det fortsätta så här? Barn, djur, åldringar, alla dessa försvarslösa angrips och misshandlas – vill svenska folket verkligen ha ett mångkulturellt amhälle? Får de ALDRIG insikt om faran. Har indoktrineringen med sina lögner om nationalsocialismen födunklat hjärnorna så att de inte ser den reala faran ,utan stirrar sig blind på påhittad nationell samhällsvådlighet, så att till och med våra barn riskerar överfall på grund av införsel på våldskulturer utan empati?

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
10 månader sedan
Reply to  Vera

Problemet är att de inte förstår alternativen. Man kan välja halmstrån och tro att det räcker så.