1 maj i Ludvika:
Pär Sjögren talar

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer Pär Sjögrens tal från 1 maj-demonstrationen i Ludvika.

På första maj i Ludvika talade Näste 5:s nästeschef Pär Sjögren bland annat om mångkulturens konsekvenser och politikernas svek. Sjögren lyfte fram hur Nordiska motståndsrörelsen arbetar i hans näste för att belysa mångkulturens baksidor, med riktade aktioner på platser där det skett gruppvåldtäkter och liknande. Men även hur politikerna förgäves gör allt för att försöka motarbeta organisationens kraftiga framfart i Dalarna.

Avslutningsvis berörde han i talet Nordiska motståndsrörelsens valkampanj och visioner för Ludvika. Dessutom berättade han om vilket ”dream team” kandidaterna till kommunfullmäktige utgör:

Vi kommer driva en valrörelse här i Ludvika som inte bara kommer gå till historien som den mest intensiva som någonsin bedrivits utan även som den som när flest lokalpolitiker blir konfronterade för deras svek mot Ludvikas befolkning!

Sanna mina ord, det kommer bli episkt

Vi har en bra lista med åtta stycken kandidater som ställer upp här i Ludvika. Samtliga med den erfarenhet som behövs för att klara av ett sådant uppdrag och representera partiet på ett bra sätt. Vi har en person som suttit flera mandatperioder sedan tidigare och har erfarenhet som nämndeman. Vi har Pär Öberg som fullständigt fått politikerna att sätta kaffet i vrångstrupen av sina raka och ärliga ståndpunkter på kommunalfullmäktigemötena. Vi har ett flertal aktivister som varit medlemmar länge och kan vår ideologi och utmärkt sig väldigt bra under lång tid i partiets tjänst.

Nordfront kommer med jämna mellanrum att publicera tal från 1 majdemonstrationerna i Ludvika och Boden.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Senaste Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Senaste
Medlem

Ett bra tal med lokal förankring. Stabilt, utan att staka sig. Minns när Sjögren dundrade ”Vi välkomnar er avsky!” som replik till folkförrädarna, helt suverän inställning, förrädarna vet inte vad de ska säga eller göra. De har väl aldrig stött på något motstånd i sin karriär då de alla arbetar för samma herrar och mot samma mål. Ser med spänning fram emot valrörelsen, den kommer bli legendarisk!