1 maj i Boden:
Simon Holmqvist talar

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer Simon Holmqvists tal från 1 maj-demonstrationen i Boden.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist var en av de personer som debuterade som talare på en offentlig tillställning under första maj 2018. Han talade bland annat om att Nordiska motståndsrörelsens framgångsrecept går att sammanfatta i parollen ”Vi är inga politiker – VI ÄR FOLKET!” och att detta är något som folkförrädarna i parlamenten och på lögnpressens redaktioner aldrig kommer att kunna förstå.

Avslutningsvis förklarade han vad som skiljer Nordiska motståndsrörelsen från de andra partierna, något som han menar står skrivet i pannan på varje aktivist och medlem i organisationen:

Vi är inga liberaler, vi är inga marxister, vi är inga globalister eller bankirlakejer. Vi kompromissar inte och vi låter oss inte hunsas av mäktiga mediahus eller munlädersmorda lobbyister.

Vi tar varken emot pengar från staten eller kapitalet och vi främjar det som är gott, sunt och naturligt istället för att försöka betvinga det. Vi hoppas inte – och vi ber inte – om att bli behandlade schysst av våra fiender. Vi tar istället det vi har rätt till enligt naturens alla lagar och vi ber aldrig om ursäkt för vår existens.

Vi har inget intresse av perversa ritualer bakom stängda dörrar, eller fina banketter i ståtliga byggnader. Vi lever inte för de extra hundralapparna i plånboken varje månad, eller för utsikterna om att kunna bygga ut verandan nästa sommar. Vi lockas inte av Thailandsresor, dyra krogbesök eller ett gott rykte bland viktiga människor – och vi skiter fullständigt i om grannen har en dyrare bil eller en högre lön.

Nej, allt vi bryr oss om är folket – den dyraste gåvan man kan få – och för folket ska vi kämpa tills vi stupar ärofyllt eller segrar storartat. Vi är radikala nationalsocialister, vi är den Nordiska motståndsrörelsen – vi är folket!

Och länge leve folket!

Holmqvist tal är den första i serien av tal från 1 maj i Ludvika och Boden som kommer att publiceras med jämna mellanrum på Youtube och på Nordfront.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
David NilssonAnders JonssonKarlChristian Hamilton Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

Fast jag frös som en hund i snålblåsten så värmde ditt tal Simon. Ett tall fyllt av empati, respekt och kärlek för vårt folk.

Karl
Medlem

HELL SEGER!

Anders Jonsson
Medlem

Tänk att det var Simon Holmqvist första offentliga tal. Mycket imponerande.

Som Vejdeland och Simon Lindberg redan har sagt: Vi har fått fram många otroligt bra talare inom Motståndsrörelsen vilket är otroligt positivt och viktigt.

En bra talare är guld värd därför att han (eller hon) kan få lyssnaren att förstå och känna..

Holmqvists tal är på riktigt. Han menar och tror på varje ord han säger. Det är härligt att se och höra.

Lysande idé att lägga ut talen separat på Nordfront så att de får ännu större spridning.

David Nilsson
Medlem

grymt tal av Simon Holmqvist! att se det live var magiskt. Jag hoppas ni som var i Ludvika ångrar er! nästa gång i Boden kommer bli bättre, det lovar jag er! (om det nu hade kunnat bli bättre)

88