Наш путь – Vår väg på ryska

VÅR VÄG. Nordiska motståndsrörelsens politiska program Vår väg finns nu översatta till ryska. Ladda ner översättningen som pdf eller läs den som helhet i denna artikel.

Klicka på bilden för att ladda hem Vår väg på ryska som PDF.

Privet!

Efter att ha översatts till mer kosmopolitiska språk som engelska har Nordiska motståndsrörelsens partiprogram, Vår väg, äntligen översatts till ett mer relevant och ärorikt språk, nämligen ryska.

Översättningen har gjorts i samarbete med ledande ryska trollfabriker och kommer förmodligen leda till mer effektiva ryska påverkanskampanjer under valrörelsen 2022. Både den Ryska federationens president Vladimir Putin och Nordiska motståndsrörelsen ser fram emot maktövertagandet och de efterföljande Finspångsrättegångarna.

Северная революция без прощения!

Sedan tidigare finns Vår väg förutom på svenska och engelska förstås även på danskanorska och finska.

Vår väg på ryska kan antingen ladda ned som PDF eller läsas i sin helhet nedan:

Var Vag På Ryska by on Scribd

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Axel Eriksson Axel Eriksson says:

    Äntligen kan man slippa SVR:s ständiga uppmaningar att skynda på översättningsarbetet, kan lätt bli lite stressigt det där…

  • nordbo nordbo says:

    Första tanken blev att det är en charmant lustigkurre över detta, men icke – jag hänger inte med.


  • Lämna ett svar